tag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post5784982772655072569..comments2024-03-28T09:47:00.340+01:00Comments on Roślinna : Najprostszy wegański placek z owocamiRoślinnahttp://www.blogger.com/profile/05100902838507056899noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-35879009280779891912018-05-21T09:00:54.958+02:002018-05-21T09:00:54.958+02:00Pyszne!!! Jestem w szoku, ze takie świetne wyszlo ...Pyszne!!! Jestem w szoku, ze takie świetne wyszlo bez jaj i innych sklejaczy. Wchodzi na stale do repertuaru 😘Alpiohttps://www.blogger.com/profile/11294058034701722670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-38549893226385363602018-04-08T22:13:30.156+02:002018-04-08T22:13:30.156+02:00Czy może być mleko owsiane waniliowe?Czy może być mleko owsiane waniliowe?Ilahttps://www.blogger.com/profile/00720623108116925387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-87127289165695841562018-04-08T22:12:18.770+02:002018-04-08T22:12:18.770+02:00Ten komentarz został usunięty przez autora.Ilahttps://www.blogger.com/profile/00720623108116925387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-27803955511437194322018-02-28T09:09:09.510+01:002018-02-28T09:09:09.510+01:00Pięknie wygląda ten placek. Dawno nie jadłam plack...Pięknie wygląda ten placek. Dawno nie jadłam placka z owocami :) Angelikahttp://restauracja-wilanow.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-9017196241772854032018-01-26T23:13:54.477+01:002018-01-26T23:13:54.477+01:00Bardzo dobre ciasto wychodzi gdy zastąpimy mąkę ps...Bardzo dobre ciasto wychodzi gdy zastąpimy mąkę pszenną mąką gryczaną, mleko wodą, jako owoców użyjemy drobno pokrojonych jabłek i zredukujemy ilość cukru do niecałej szklanki cukru trzcinowego. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17168655771982844558noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-81416816681788550822017-09-03T19:21:42.516+02:002017-09-03T19:21:42.516+02:00Wielkie dzięki za przepis. Boskie ciasto! Łatwe, t...Wielkie dzięki za przepis. Boskie ciasto! Łatwe, tanie i pyszne. Tylko zdecydowanie za dużo cukru, dla mnie z połową tej ilości jest już mocno słodko.Gośkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-21792331861778556452017-08-24T18:44:39.372+02:002017-08-24T18:44:39.372+02:00Upieczony,pyszny,leciutki.Dodalam brzoskwinie zami...Upieczony,pyszny,leciutki.Dodalam brzoskwinie zamiast jezyn.Dziekuje za przepis.Bedzie w czestym uzyciu 😉😉Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04390888305885899217noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-32231310336193322882017-08-22T11:22:15.343+02:002017-08-22T11:22:15.343+02:00Mega fajny, prosty przepis. Zrobiłam z mąki orkisz...Mega fajny, prosty przepis. Zrobiłam z mąki orkiszowej 50/50 białej i pełnoziarnistej oraz mnóstwem jabłek i wyszedł super placek jabłkowy :) Będe korzystać. Pozdrawiam, AniaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-25789288675383768522017-08-12T13:03:39.855+02:002017-08-12T13:03:39.855+02:00Najlepszy przepis na szybkie i pyszne ciasto! Najlepszy przepis na szybkie i pyszne ciasto! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-91499194101013633932017-02-21T16:37:40.262+01:002017-02-21T16:37:40.262+01:00Super, bardzo się cieszę :)a konsystencja ciasta b...Super, bardzo się cieszę :)a konsystencja ciasta bezglutenowego przed upieczeniem zazwyczaj jest bardzo płynna, bo gdyby tak nie było ciasto wyszłoby suche, więc nie ma się czym przejmować ;) pozdrawiam Roślinnahttps://www.blogger.com/profile/05100902838507056899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-3928708600636820322017-02-21T16:06:09.074+01:002017-02-21T16:06:09.074+01:00Dzięki za odpowiedź! W zasadzie zrobiłam wszystko ...Dzięki za odpowiedź! W zasadzie zrobiłam wszystko bardzo na wyczucie i placek wyszedł pyyyszny! Tak więc również dziękuję za inspirację, będę na pewno wracać do tego przepisu!;)<br />Zdziwiła mnie tylko konsystencja ciasta przed upieczeniem. Nie wiem czy taki jego urok, czy kwestia innych mąk niż pszenna, ale było strasznie lejące.. jak na naleśniki, albo i jeszcze rzadsze. <br />Pozdrawiam!Martahttps://www.blogger.com/profile/14187716626277425445noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-24816063464672277792017-02-20T16:31:22.136+01:002017-02-20T16:31:22.136+01:00Próbowałam mieszanki mąk jaglanej, ryzowej i skrob...Próbowałam mieszanki mąk jaglanej, ryzowej i skrobii kukurydzianej, natomiast samej jaglanej i kkukurydzianej nie, ale zaryzykowalabym proporcje jaglana kukurydziana 3:1 Roślinnahttps://www.blogger.com/profile/05100902838507056899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-70944727390873146982017-02-19T16:40:02.545+01:002017-02-19T16:40:02.545+01:00Czy spróbowałaś już może połączenia mąki jaglanej ...Czy spróbowałaś już może połączenia mąki jaglanej i skrobii kukurydzianej? zależy mi na proporcjach tych mąk, jestem początkującym cukiernikiem ;)Martahttps://www.blogger.com/profile/14187716626277425445noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-69444360519653859202016-06-17T16:00:39.259+02:002016-06-17T16:00:39.259+02:00Dziękuję :)Dziękuję :)Roślinnahttps://www.blogger.com/profile/05100902838507056899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-70458866777255270832016-06-17T15:59:51.185+02:002016-06-17T15:59:51.185+02:00Zabieraj się za pieczenie, dasz radę - przepis pro...Zabieraj się za pieczenie, dasz radę - przepis prostszy niż te na ciasta z pudełka ;)Roślinnahttps://www.blogger.com/profile/05100902838507056899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-75939811386843265562016-06-17T15:47:02.473+02:002016-06-17T15:47:02.473+02:00Pysznie wygląda :)Pysznie wygląda :)u rudej na talerzuhttps://www.blogger.com/profile/14474911171101333079noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-46816511306748087712016-06-17T10:22:49.835+02:002016-06-17T10:22:49.835+02:00Nie mam talentu do pieczenia ciast, ale przepis wy...Nie mam talentu do pieczenia ciast, ale przepis wydaje się na tyle prosty, że nawet ja powinnam sobie poradzić. Zbyt dobre zdjęcie wstawiłaś. Tylko zgłodniałam z rana :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04090942290849255523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-18773725812472401562016-06-17T00:48:34.541+02:002016-06-17T00:48:34.541+02:00Zastapic maka kokosowa,albo migdalowaZastapic maka kokosowa,albo migdalowaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-2224734654876850492016-06-16T15:46:20.329+02:002016-06-16T15:46:20.329+02:00Prawdaż :)Prawdaż :)Roślinnahttps://www.blogger.com/profile/05100902838507056899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-90717963946091559482016-06-16T13:47:54.476+02:002016-06-16T13:47:54.476+02:00mogę dać mleko migdałowe, nieprawdaż?mogę dać mleko migdałowe, nieprawdaż?Mewkahttps://www.blogger.com/profile/09778833604441949500noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-92099684637464459592016-06-14T21:35:06.417+02:002016-06-14T21:35:06.417+02:00ommmmmm muszę koniecznie zrobić :*ommmmmm muszę koniecznie zrobić :*kassiiaa.blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/07277213643050573571noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-41723799345402594022016-06-14T19:40:37.105+02:002016-06-14T19:40:37.105+02:00Jeszcze co prawda nie próbowałam, będę musiała :) ...Jeszcze co prawda nie próbowałam, będę musiała :) myślę, że można wypróbować mąkę jaglaną z dodatkiem skrobi kukurydzianej. Przetestuję i dam znać :)Roślinnahttps://www.blogger.com/profile/05100902838507056899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6331452326789491179.post-41218249283025115232016-06-14T19:36:00.139+02:002016-06-14T19:36:00.139+02:00Czy masz wersję tego przepisu z jakąś mąką bezglut...Czy masz wersję tego przepisu z jakąś mąką bezglutenową? :-)jedidiahttps://www.blogger.com/profile/06380210601613694844noreply@blogger.com